Sušený klobásky
Sušené klobásky, nebo Saucisson ve francouzštině (taky známý jako Fuet v Itálie). To je horská specialita ze Savojska: fermentovaný maso (díky stejného typu fermenty jako v sýrech) který je několik týdnů sušený přirozeně na vzduch. Takhle sušená klobáska má potom trvanlivost několik měsíců.
-
kompletní klobásková kolekce
800.00 Kč Čtěte více -
malá klobásková kolekce
500.00 Kč Čtěte více -
malý klobaskový balíček
300.00 Kč Čtěte více -
Saucisson Ane (osli)
Sleva109.00 Kč99.00 Kč Čtěte více -
Saucisson Cepes (hříbky)
Sleva109.00 Kč99.00 Kč Čtěte více -
Saucisson Chevreuil (srnčí)
Sleva109.00 Kč99.00 Kč Čtěte více -
Saucisson Herbes (bylinky)
Sleva109.00 Kč99.00 Kč Čtěte více -
Saucisson Nature (přírodní)
Sleva109.00 Kč99.00 Kč Čtěte více -
Saucisson Noix (ořechy)
Sleva109.00 Kč99.00 Kč Čtěte více -
Saucisson Piment (paprika)
Sleva109.00 Kč99.00 Kč Čtěte více -
Saucisson Poivre (pepř)
Sleva109.00 Kč99.00 Kč Čtěte více -
Saucisson Sanglier (kančí)
Sleva109.00 Kč99.00 Kč Čtěte více